PLAY-TALK samtalekuffert

består af 3 typer visuelle og taktile kvalitets materialer, som imødekommer interesser og nysgerrighed hos børn i alderen 4-10 år (12 år). 

De 3 materialetyper kan ved metodisk brug i børnesamtalen belyse forskellige aspekter af barnet og familiens liv. Kufferten vil endvidere med sin genkendelighed og forskelligartede materialer være et redskab, der kan bruges i en samtalerække med det samme barn.  

Til kufferten kan der tilkøbes en 20 sider let forståelig inspirationspamflet som beskriver konkret, hvordan materialerne gennem metodisk brug kan italesætte forskellige aspekter af barnets liv. 

Kufferten indeholder: 

DUKKER

4 voksne og 4 børn (europæisk udseende), som kan repræsentere den nærmeste familie eller andet netværk med betydning.

Der medfølger et fortælletæppe til at skabe en ramme for aktiviteten, samt en god stemning. 

Dukkerne er gode til at visualisere relationer, ressourcer og belastninger, samt konkrete problemstillinger via brug af placeringer og små rollespil. 

Der kan tilkøbes dukkepose med andet etnisk udseende. Se salg

MODELLERVOKS

3 forskellige farver modellervoks (rød, gul og grøn). 

Modellervoks er et godt redskab til de mindre børn.

Modellervoks kan bruges til at illustrere opfattelse af identitet, følelser i konkrete situationer alene eller sammen med netværk. 

HUSEne

Lejlighedskompleks, rækkehus eller parcelhus som farvelægningsskitse, der kan dekoreres via farveblyanter eller smileys og stickers (medfølgende værktøjspose).

De 3 farvelægningsskitser er gode til at illustrere stemning i hjemmet eller visualisering af konkrete problemstillinger og muligt netværk. 

 

Andre oplysninger: 

Kufferten er med sin børnevenlige farve (fåes i rød og grøn) og det fortællende logo på låget en garant for, at barnet hurtigt vil fatte interesse for at åbne kufferten og opnå kontakt. Indretningen i kufferten er struktureret med visuelle symboler og er let overskuelig at pakke ud og ned. Materialerne er i høj kvalitet og er pakket i farveafstemte bløde poser og akrylbox, som udstråler imødekommenhed og inviterer til kommunikation.

Det kan købes opfyldningspakker til kufferten. 

Se pris på kuffert under salg